Öt - 2021.04.30. (Hosszabb kiadás)

Szórakoztató politikai vitaműsor, amiben kibeszélésre kerülnek a hét legfontosabb témái. A 4 vendég: Konok Péter történész, Puzsér Róbert publicista, Ceglédi Zoltán politikai elemző és Vona Gábor alapító, Második Reformkor Alapítvány. A műsorvezető, vagyis az 5. tag Lampé Ágnes.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
FACEBOOK: atv.hu
INSTAGRAM: atv_magyarorszag

Megjegyzés 

 1. Imre Szilagyi

  Imre Szilagyi

  12 órája

  Ennyire primitív gondolkodású embereket csak az ellenzék tud összeszedni. Ez óborzalom. Bár 2014-hez, 2018-hoz képest mind a nemzetközi helyzet, mind az EU helyzete, mind a magyar belpolitika változott, ezek ugyanabban a folyóban, ugyanabban a lyukas gumicsizmában, ugyanúgy sodrással szemben, ugyanazzal a módszerrel próbálnak halat fogni. Magyarul: ugyanazt a dumát nyomatják, de azért csodálkoznak, hogy az ellenzéknek nincs programja, elképzelése, megoldása. Sem arra az esetre, ha véletlenül hatalomra jutnak, sem arra az esetre, hogyan kellene eredményesen vezetni az országot.

 2. Iren Kutscheidt

  Iren Kutscheidt

  2 napja

  Jajj, jajj, jajj, Puzsér, tudja mindenki, hogy utálod Karacsonyt, hiszen nem te, hanem Karacsony lett a gyözö. Miért kellenek ilyen alakok a vélemenyvezérek között. Akkora, de akkora kárt okoznak. Ha okosat ne tud mondani, akkor inkább hallgasson!!!!!!!! Ès ehhez még a Ceglédi is csatlakozik. Mennyire utálom a magyar polikát. Ugy, ahogy beszélnek, az nem az ország és a tarsadalom jobbá tételét szolgálja, hanem pont az ellenkezöjét. Pontosan ez az, ami az országot megosztja. Ezt a 8 millió választót. Kinában egy város elövárosának több lakója van. Tudomásul kéne már venni, hogy MO egy miniállam, mindenféle suly nélkül.

 3. Andrásné Csóti

  Andrásné Csóti

  3 napja

  Jelentős kérdés az ellenzéki választópolgárok - kormányszavazók más, Ők meg vannak stabilan, a tábor soha nem élt ilyen jól, vagyonokat kell áttenni, átcsoportosítani a látvány szolidabbá tételéhez - nagy részük annyira nincs képben, hogy mi folyik az országban, hogy ha az ellenzéki jelöltekre szavaznak elsősorban szimpátia fogja eldönteni. Kérdés, számol e az ellenzék - mennyi értelmiségi szavazópolgárt tud megszólítani? - dolgozó embereket képes e megszólítani? - sikerül e a külföldre menekült vállalkozók online szavazása? - tudjuk e, hogy a határon túliak között a népszámlálás a legnagyobb magyar lakta területen miért éppen most készül? - tudjuk - e hogy az állami szervek, bíróságok, ügyészség hová fognak szavazni? Számol e az ellenzék a 2/3. kíméletlen, saját hatalmukat bebíztosító forgató könyvével, vagy csak bíznak abban - sok embernek elege van? Kérdés, ha belemegy a választásba az ellenzék, meg tudja e szervezni saját magát abban a közegben, amit az Orbán kormány épített ki saját magának? Puzsér Róbert alapos indokkal feszegette ezt a kérdést! Átgondolandó, ha veszít az ellenzék m.ország örök vesztes, teljes függőség! Karácsony Gergely kérdésében Vona Gáborral értek egyet. Nem kétséges, Karácsony Gergelyt támogatói ösztönözték. Tény azonban Karácsony Gergely közelről alaposan kiismerte a 2/3. taktikáját, módszerei eszközeit, "nekem jár" és mekkora hátszél van mögötte! Tényekről beszélek, melyen átmentünk, mint több százmillió értéket képviselő cég tagok-hitelezők károsultak, döntött a Kúria, egy "CÉG TAG" nem jogosult a kártérítés, stb. ügyében eljárni! (harmadik fél). Kikhez kerültek az ingatlanok? Az nem képezi vizsgálat tárgyát!

 4. Róbert Dobos

  Róbert Dobos

  3 napja

  Szürke farkas Vona a haza "bölcse".

  • Róbert Dobos

   Róbert Dobos

   3 napja

   @Gyula Kovács Nagyon meg ijedtem.

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   3 napja

   Pert nyert ezért, de csak írja nyugodtan

 5. László Botond

  László Botond

  4 napja

  Ceglédi Úr fogalmazzon kérem úgy, hogy annak a nézőnek aki ezt nézi ne az jöjjön le, hogy a németek könyöradomány gyanánt adót fizetnek Magyarországnak. Az únió szép és jó , de mindenki profitál nem csak egy, ezért tartják fent, nem azért , hogy eltartsanak bennünket, naiv aki azt hiszi , hogy a nyugati ember a közép-kelet európai ember jóllétéért dolgozik, nagyívben letojják, mindenkinek a maga a baja a legfontosabb . Egyébként jó a műsor, Vona Gábort hívhatnák gyakrabban, a többieket is szívesen meghallgatom, de neki van releváns "terepen" szerzett tapasztalata.

 6. László Kovács

  László Kovács

  4 napja

  Puzsér Róbertnek igaza van. Viszont a bojkottra korábban kellett volna gondolni. Jelképes erejű lett volna az alkotmányos puccskor kivonulni a parlamentből. Persze ma sem késő.

 7. Zellmer Sebastian

  Zellmer Sebastian

  4 napja

  udv Angliabol!

 8. An unimpressed Rooster

  An unimpressed Rooster

  4 napja

  Ez legjobb összeállítás. Hontot hagyjátok a picsába, senki sem kíváncsi rá :D

 9. wolf7511

  wolf7511

  4 napja

  Puzsérnak nagyon igaza van! Lehet, hogy fel kéne vállalni azt, hogy nem aszisztálnak a kormánynak!

 10. wolf7511

  wolf7511

  4 napja

  Tartok tőle, hogy O.V. látja,hogy már túl sikerült lépnie 1 pontot, ahonnan nem lehet őket kirobbantani jogi eszközökkel!

 11. Do not

  Do not

  5 napja

  🐈‍⬛

 12. Piros Anita

  Piros Anita

  5 napja

  Akkor most ha csak oltással lehet bemenni bárhova akkor már egy után bemehet mindenki mert kap könyvet kikűldik az első után???? Akkor most ameddig élünk addig félévente 2 szer kell beoltatni magunk?Hogy bemehessünk valahova. Akkor hányszor lesz oltás egy évben meg örökre ingyenes lesz. Egeszséfes ez hogy ennyit oltanak embereket örökre havi 4 szer. Vagy többször kell? Nekem nem tiszta mit mond a Parlament? Mert úgy értelmezem hogy itt örökre be kell oltani 3 havonta magunkat.. Kerdezze meg valaki Viktort mert nem értem mit röfög! Holnap felhivom a körzeti et az újságokat a járvány ügyi központot meg a Parlamentet hogy nem értem mit beszél ez a Miniszterelnöknek nevezett izé!

 13. Cseh Gyurka

  Cseh Gyurka

  5 napja

  24:34 - nél a lényeg.

 14. Roland Orosz

  Roland Orosz

  5 napja

  Nyilván nulla értelme lenne ilyen körülmények közt egy ellenzéki győzelemnek, de én azért megnézém Kövér elvtárs fejét, ahogy egy kellemes komcsizó fröcsögés közepette az aktuális házelnök megvonja tőle a szót, majd jól meg is bünteti pár millió forintra. Na EZ megérne nekem egy ellenzéki X-et, még ha egyébként tényleg tárgytalan is az egész.

 15. Rudolf Duics

  Rudolf Duics

  6 napja

  Még jó, hogy a Miniszterelnök neve nem Kraralupidopisz Taracsopulidsisz......hogy tudnátok kimondani, 5 perc alatt 50-szer??? :) :) :)

 16. My YouTube

  My YouTube

  6 napja

  Dobrev Klára miniszter jelölt??? hahaha, inkább a szemkilövető férje,,, AAAH, nem, egyik se ,SOHA,,

 17. My YouTube

  My YouTube

  6 napja

  Ma fiúk, csak Vona mondott egy két értelmes szót, a többi, csak fájdalmasan okoskodik, hajrá ,őt hatodos ,Fidesz-KDNP 2022

 18. Mensch5888

  Mensch5888

  6 napja

  A Tyukodi kilátóval argumentálni telitalálat volt!!

 19. Gyula Kovács

  Gyula Kovács

  6 napja

  Igen jó adás volt. És igen elgondolkodtató több elhangzott mondat is belőle. Vona: mély altatásban van tartva a társadalom. És Puzsér: alkotmányos monarchiaba viszi az ellenzéket a fidesz

 20. IMRE SZABÓ

  IMRE SZABÓ

  6 napja

  Puzsér a karaktergyilkos bajnok . Mindenkit képes pillanatok alatt ledarálni .

  • István Mátékovits

   István Mátékovits

   5 napja

   Az nem karaktergyilkosság, mikor valakire ráolvassák jogos kritikaként, hogy morálisan vállalhatatlan amit művel. Puzsér nem játszmázik, nála nincsen kettős mérce. Pont emiatt komcsizzák jobb oldalról, nácizzák a bal oldalról. Ja, egyébként pont ettől hiteles. Szerintem...

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   Mert igaza van

 21. Attila Nagy

  Attila Nagy

  6 napja

  Konok Péter olyan mint egy Indiai Guru. Karamellás.

 22. Panna Cotta

  Panna Cotta

  6 napja

  Nézzük a műsort ebédhez, minden héten szoktuk. Vona: "A magyar társadalom történelemformálásra képes ereje most jelen pillanatban külföldön mosogat." -A férjem, aki épp pakolja be a tányérokat a mosogatógépbe (mert pont végeztünk az ebéddel) úgy érzi, hogy meg lett szólítva és csillogó szemekkel integet a laptopnak :D Üdv Norvégiából!

 23. Zoltán Hámori

  Zoltán Hámori

  6 napja

  Puzsér felülmúlta magát. Elfogultságbol ötös!😅😅😅 🤮🤮🤮

 24. Irén Mátyás

  Irén Mátyás

  6 napja

  Puzsér nem tud elszakadni Karácsony utálatától, ez már unalmas... nem felejti, hogy neki nem sikerült ami Karácsonynak igen!!!

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   3 napja

   @István Varró igen ezt gondolom én is. Most is látszik a két tábor, közepén meg akik tudnak gondolkodni, de nincs kire szavazni

  • István Varró

   István Varró

   5 napja

   @Gyula Kovács Sok ember tud, de ezt szerintem meg lehet érteni, hogy itt Magyarországon jelenleg minden, ami mögé politika tud férkőzni, eltelítődik politikával, méghozzá úgy, hogy minél polarizáltabb legyen a felállás. Az Orbán-Ellenzék folyamatos küzdelem narratívája nagyon vonzó, és beférkőzik mindenhova, és kiszorítja a be nem tagozódó embereket, vagy magába olvasztja. Ennyi történt. Szomorú helyzet, de érthető.

  • Peeter Tamerlane

   Peeter Tamerlane

   5 napja

   ok, mi sikerült Karácsonynak a nyerésen kívül? Mit csinált a rinyáláson nyafogáson kívül? Nyerni kevés, a munka utána kezdődött volna, de ugyan úgy ahogy zuglóval nem csinált semmit és szétesés szélére került, a fővárossal se, csak hagyta szétesni... Karácsony a DK és az MSZP politikai strómanja, szép szöveg, 0 tehetség, 0 munka... Karácsony igen káros ember, semmit nem gondol azon kívül, hogy ő legyen hatalmon... A nyerés meg nem érdem, pénzkérdés volt, és elég seggnyalás kellett hozá, nem tehetség...

  • Tünde Ádám

   Tünde Ádám

   6 napja

   Igen, már komikus, ahogy minden alkalommal előadja a gyűlölet-magánszámot. Meg hogy azt hiszi, ha ordít, attól jobban igaza lesz.

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   Karácsonynak érdekes dolgai vannak. Puzsér nem csoda, hogy nem szereti.

 25. Faa Cee

  Faa Cee

  6 napja

  Vona: "Az Európai unió nem az aminek gondoltuk" Az uniós csatlakozáskor még ellene volt. Tehát pont az aminek gondolta. Hazug ...

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   3 napja

   @Faa Cee egyáltalán nem ezt mondja most sem.nagyon nem érti sajnos

  • Faa Cee

   Faa Cee

   6 napja

   @Gyula Kovács Még 2018ban is.Korábban meg kimondottan ellene volt. Pont azért hazug,mert mostmeg úgy beszél,mintha valamikor csatlakozás/tagság párti párti lett volna.

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   Hát nem igaz. 2018-ban azt mondta a kampány alatt, hogy felül kell vizsgálni a csatlakozást. Amúgy Orbán sem akarta. És most milyen jó fejős tehén azért.

 26. mhmagyar

  mhmagyar

  6 napja

  Picsaba mindig akkor találom meg mikor pont végig néztem a tv verziót.

  • Sandor Dombovari

   Sandor Dombovari

   4 napja

   neked van még tv-d?

 27. Ellák Attila Halász

  Ellák Attila Halász

  6 napja

  Egész jó volt, főleg, hogy nem volt Hont, meg a mókuslány. :)

 28. Nevem Senki

  Nevem Senki

  6 napja

  A fidesznek azert kell ellopnia a kozvagyont, hogy mas ne lopja el. Igazabol szeret minket es a nepert teszi. Majd a farkas florik, berkik, rogan cilikek, szajer es kaletak vigyaznak a kozvagyonra :) naluk jo helyen van.

 29. carvingski.hu

  carvingski.hu

  6 napja

  vonagabi! Akkor is áruló vagy.

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   3 napja

   @carvingski.hu akkor elég rosszul értelmezi a dolgokat, akárcsak többen is

  • Peeter Tamerlane

   Peeter Tamerlane

   5 napja

   @carvingski.hu Nem hiszem... Csak nem vagyok szekta tag...

  • carvingski.hu

   carvingski.hu

   5 napja

   @Peeter Tamerlane Hiányosak a közelmúltbeli történelmi ismereteid.

  • carvingski.hu

   carvingski.hu

   5 napja

   @Gyula Kovács Például engem. Nekem ennyi is elég lehetne, de vagyunk pár százezren.

  • Peeter Tamerlane

   Peeter Tamerlane

   5 napja

   Én azt hittem, hogy az embereknek a nemzetet kell szolgálnia, nem egy pártot! Az az áruló, nemzetáruló aki nem így gondolja. Vona a nemzetet szolgálja...

 30. Tímea Bodócs

  Tímea Bodócs

  6 napja

  Csak engem zavar h fejenként 2 db 2 decis Pet palack van mindenki előtt ? Nem lehetne lecserélni egy bögrére ?

  • Peeter Tamerlane

   Peeter Tamerlane

   3 napja

   @Not Sure, Mr. Lehet... mindenesetre tényleg ellenzéki TV. Viszont hála Istennek nem olyan barom ellenzéki, mint amilyen üresfejű a peralamenti ellenzék. Sajnos csak egy kicsit undorodom jobban a Viktortól mint a parlamenti ellenzéktől, és nagyon tetszik, hogy a Sanyi TV meri kritizálni mindegyiket, és helyet ad a normális véleményeknek!

  • Not Sure, Mr.

   Not Sure, Mr.

   4 napja

   Nincs a palackokon címke. Lehet, hogy leszedik róla, de az is lehet, hogy valaki feltöltögeti nekik (a.k.a. újrahasznosítják). Mindenképp valakinek plusz meló. (Lehet, hogy ez a cél. Vagy csak ezt is lölö cégétől veszik, és nem mutatna jól az ásványvize az egyik "ellenzéki TV"-ben.) Alakul ez...

  • Peeter Tamerlane

   Peeter Tamerlane

   5 napja

   @Koppixer mérrrr? a kulacs gátolja a Sanyi Szentelését? Nálunk katolikusoknál nem blokkolja a Szent Lelket holmi kulacs :D Ha ez probléma, akkor a Sanyival van a baj, nem a kulaccsal, és nem is a Szent Lélekkel :D

  • Koppixer

   Koppixer

   5 napja

   @Tímea Bodócs saját kulacsot nem használhatnak, mert a palackokban Németh Sándor által megszentelt víz van.

  • Tímea Bodócs

   Tímea Bodócs

   5 napja

   Akár saját kulacsot is vihetnének, annak tök jó edukációs jellege is lenne !

 31. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  6 napja

  Tengö-lengö, ingyenélö, simlis tagjai a budapesti lumpen-elitnek, hantázó,blöffölö, heccelö szélhámosok. Az a nagy baj, hogy vannak akik kajálják a maszlagot, amit ezek löknek. Sajnos sok magyar van, akiket ilyen politikai kuruzslók félre tudnak vezetni. Hagyjuk ezt a "fövárosi értelmiséget". Hogy ök valamiben elöbbre lennének, mint a vidékiek, az puszta beképzeltség, pökhendiség, arrogancia. A vidéki emberek éppúgy hozzáférnek mindenhez, mint a fövárosiak. A vidékiek pluszként normálisabbak, barátságosabbak, jobban a valóság talaján élnek, mint a sok elfajzott budapesti "lumpen-elit". A budapestiek között sokkal több a simlis szélhámos, mint a vidékiek között. Ez a világon mindenhol így van. A városi anonimitás, - ahol nem kell magadat mások elött igazolnod, nem kell minden tettedért felelösséget vállalnod, elmenekülhetsz az anonimitásba -, kedvez a ferde emberi jellemek kialakulásának és elterjedésének. Ez a pszichológiailag megalapozott különbség a városi és a vidéki ember között. Az ország botorabb, simlisebb, alamuszibb fele is Budapesten lakik. Ezt Karácsony megválasztása is bizonyítja. A budapesti fondorlatos lumpen-elit lenyomta a butácska budapesti köznép torkán Karácsonyt.

 32. Gergely Ilisz

  Gergely Ilisz

  6 napja

  Szegény Karácsonyt, hogy ekézitek, közben meg lehet hogy Ő az egyetlen esélyünk arra hogy leváltsuk a Fideszt. Puzsér megvan sértődve rá, mert nem Ő lett a főpolgármester. Ceglédit se értem mindig, a mostani FGYA interjú elég gyenge lett, Donáth Annát kellett volna indítani helyette.

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   3 napja

   @Peeter Tamerlane vagy a Polgári válasz még. Sajnos Jakab eladta a Jobbikot. Külön kellett volna indulnia, és úgy előválasztást csinálni.

  • Peeter Tamerlane

   Peeter Tamerlane

   5 napja

   Se karácsonyra se dobrevre nem fognak áttérni fideszesek. áttérő fideszesek nélkül nem lehet leváltani a fideszt! Csak jobboldali miniszterelnök jelöltre térnének át fideszesek. ellenzékiként megigérhetem hogy sem karácsonyra sem dobrevre nem fogok szavazni, ha ők lesznek az összefogás jelöltjei, marad a kétfarkú kutyapárt a szavazatomnak, aztán élvezzétek orbán következő 4 évét, ha ilyen buták vagytok...

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   Jaj szegény Karácsony.... Teljes mértékben igaz, amit róla mondott, mert ezt csinálta Karácsony. No és a Tóth Csaba ügy is magáért beszél. Szuper ember

 33. Mária Hirt

  Mária Hirt

  6 napja

  Ez egyszerűen borzalom! Sírok,ahogy hallgatom Puzsért,de sajnos tűpontos elemzést ad a jövőről. 😭 Szörnyű látni,h hová jutott a Hazám! 😭

  • Mária Hirt

   Mária Hirt

   6 napja

   @G78 Sz Csak tudnék ezzel nem törődni....de nem megy. :(

  • G78 Sz

   G78 Sz

   6 napja

   @Mária Hirt Hát van 2,5 millió ember aki szerint minden rendben van, most erre mit mondjak? Einstein mondta egyszer mikor 100 német tudós elutasította a relatívitás elméletet mert zsidó volt "azért mert 100-an vannak még nem lesz igazuk".

  • Mária Hirt

   Mária Hirt

   6 napja

   @G78 Sz Annyira ki lett csavarva a magyar társadalom,minden tekintetben,h én nem érem meg azt az időt,h ez változzon. De van otthon egy gyerekem,ezért rémíszt leginkább ez a dolog. És azt h mi történt a magyar társadalommal az is jelzi,h Ő alig "lát" valamit ebből! Pedig már felnőtt. 😢

  • G78 Sz

   G78 Sz

   6 napja

   Akarsz egy jó tanácsot. Messzire amennyire messzire lehet, ha majd éhen halnak a Fidesz bérencek és végre kipusztulnak, már talán van esély, addig csak időpocsékolás.

 34. Anna Horvath

  Anna Horvath

  6 napja

  nah, eleg volt ebbol a tomeny hulyesegbol..

  • Anna Horvath

   Anna Horvath

   3 napja

   @Gyula Kovács, menj orvoshoz, felkegyelmu...

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   3 napja

   @Anna Horvath magának. Meg orsósnak, hogy a visszaosztas meg a stabil állás meglegyen. Inkább saját gazdaságot kellett volna építeni.

  • Anna Horvath

   Anna Horvath

   5 napja

   @Gyula Kovács, ezek az uzemek nagyon fontosak voltak a lepusztitott orszagban.. ma mar nem csak ossze szerelesrol szol a dolog, hanem kutatasokrol is, egyuttmukodedrol az egyetemeinkkel.. az alvallalkozok bedaralasa, ezt teszi minden nagyobb ceg.. talan ha ossze fognanak az alvallalkozok, ervenyesiteni tudnak az erdekeiket..

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   @Anna Horvath ja csinált belőle összeszerelő üzemet, és minden vállalkozót bedarál, aki nem áll be a sorba. Egyébként mekkora a felára ennek az "ország építésnek"? És a kisnyugdíjasokkal, rokkantakkal mi lesz? 500 000 Ft hol van a 2-3 millióhoz képest?

  • Lego Musk

   Lego Musk

   6 napja

   @Anna Horvath a fejedet tedd fel,ha kommentelsz, anélkül csak ilyen sületlenségeket beszélsz!

 35. Tímea Bodócs

  Tímea Bodócs

  6 napja

  Szuper ez a sok szájtépés , lehet menni és csinálni ... főleg kedves Vona Gábor , aki ugye már annyit letett az asztalra, mint politikus (... Ja nem ) de arra azért ő is rájött h szájat tépni és állandóan az tehetetlen elkenzéket szidni a kanapéról sokkal könnyebb 🤦🏼‍♀️

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   3 napja

   @Tímea Bodócs egyáltalán nem ezért lépett vissza. Abszolút nincs tisztában a dolgokkal

  • Tímea Bodócs

   Tímea Bodócs

   5 napja

   Igen , azért is vonult vissza , mert a csúcson kell abbahagyni 😅

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   Nem tett az asztalra? Maga mit nézett 2010 és 2018 között? De ugye itt Gyurcsány és Orbán kell. És ez ellenzék? Akkor hajrá összefosas

 36. Faa Cee

  Faa Cee

  6 napja

  A szélkakas, senkiházi kétévente mást gondoló , világlátást, talán még a FIDESZnél is gyakrabban cserélő Vonát nem kéne ennyire futtatni, mert azt se szabad elhinni neki amit kérdez. Helyette inkább Hont kéne. Számomra izgalmasak voltak a pengeváltásai Puzsérral.

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   3 napja

   @Faa Cee hát akkor én nem tudom maga mit hallgat vagy egyáltalán mit ért meg abból amit mond

  • Faa Cee

   Faa Cee

   6 napja

   ​@Gyula Kovács nem. Azért szélkakas, mert gyakrabban vált világnézetet,mint az átlagember öltönyt.Kb 2 évente mást gondol.

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   Ja hát Vona a szélkakas, mert látja, mi folyik ebben az országban.

 37. alternatív név

  alternatív név

  6 napja

  remélem Orbán ezt nézi ! a pecsét gyűrűs hasonlat nagyon jó volt

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   @G78 Sz végülis Horváth István belügyminiszter segítette. Valószínűleg nem véletlenül

  • G78 Sz

   G78 Sz

   6 napja

   Orbán Viktor Kádár János legjobb tanítványa.

 38. alternatív név

  alternatív név

  6 napja

  pályaudvari csomagmegőrző : ezen bexartam jó volt

 39. Dániel Amberger

  Dániel Amberger

  6 napja

  Annyi szent: Magyarországon bármi is fog történni 2022-ben, a politika továbbra sem fog megnyugodni. Remélem még az én életemben eljutunk odáig, hogy nem lesznek személyeskedések, árulások stb... De szerintem erre az elkövetkezendő 10-20 évben sok esély nincsen.

  • Peeter Tamerlane

   Peeter Tamerlane

   5 napja

   nyugi a következő 50-ben sincs rá esély...

 40. Tamás Kerti

  Tamás Kerti

  6 napja

  Jól láttam, hogy Puzsér egy két farkú kutyapártos kitűzőt visel ??:D Ez a csapat nagyon jó :)

 41. GibsonFecniLeviZoli

  GibsonFecniLeviZoli

  6 napja

  Na ez már erős összetétel. Jó is lett a műsor. A tökéletes az volna ha Ceglédi helyett Hont volna,de nem akarok telhetetten lenni.Csak Dórikát neee!!!! Könyörgöm!!!

 42. Am Ball

  Am Ball

  6 napja

  .🤮👎

 43. Bonaparti Napotlopó

  Bonaparti Napotlopó

  6 napja

  Ez a műsor "értelmiségi" fanyalgás! Amellett, hogy ott ül két volt politikai résztvevő, Vona és Puzsér, nagyon jól elfanyalognak ezek az értelmiségiek! Többek között Vona úrnak is van köze a 18-as választáson elért fideszes 2/3-hoz! Szegény választók hiába jelezték kézzel-lábbal az összefogás szükségességét, Vonáék hittek simicska támogatásának és atombombájának, pedig gyaníthatóan orbán viktor telepítette be hozzájuk a "simicska kémprogramot", az egész O1G egy szemfényvesztés lehetett! Szóval most Gáborunknak az én szememben elég undorító a kritikája, nem beszélve két harcostársa volNER és varga-damm viselkedéséről! Puzsér úrnak-amellett , hogy Karácsonyt ekézte/főpolgármester választás/- is volt egy világmegváltó ötlete, ne álljon ki az ellenzék a 22-es választáson! Bravó! Akkor jöhetnek a volNERek, varga-dam formátumú politikusok a miki egér pártjaikkal , no és a Miatyánk, esetleg a Kutyák, ha már a magyar politika ilyen nívós szinten van! És ők majd tarolnak, orbán viktor pedig összecsinálja magát. Maradt még két fanyalgó szereplő Konok és Ceglédi urak. Ők is jól képzett megmondó emberek, de sajnálattal be kell látniuk, hogy ők is részei ennek a megalkuvó, erkölcstelen kompromisszumokat kötő, netán kussoló magyar értelmiségnek, aki az elmúlt 11 évet így-úgy átsumákolta! Tisztelettel!

  • Bonaparti Napotlopó

   Bonaparti Napotlopó

   2 napja

   @Gyula Kovács Kedves Kovács úr! Én tudok önnek egy szép jobboldali listát! Indítva Kaya Ibrahim és Joszip Tot soha nem élt urakkal, a fidesz székház üggyel, a MET üggyel, az Elios üggyel, ami és több más ügy miatt többek között 700 milliárdot kellett az EU kasszába fizetni, a kaszinók adómentessége, letelepedési kötvények, amivel 134 milliárdot kaszáltak és 30 milliárd kárt okoztak rogánék.A 18-as választások előtt kulccsal "betörtek" az Arton Capitalba és elvitték az iratokat! Ugyan miért? Trafikmutyi.Microsoft ügy. Lélegeztetőgép ügy, a kínai vakcina beépített fideszes cégének az ügye! Személyes ügyek, farkas flórián, mengyi roland, simonka györgy, boldog istván! Szóval sok korrupciós ügy!

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   Akkor nem a baloldalra szavazók tehetnek róla ugye? A baloldal ugyanolyan korrupt mint a fidesz. Talán vissza kellene nézni az elmúlt 30 év összes kormányának dolgait.

 44. Lancelot Pharos

  Lancelot Pharos

  6 napja

  Ez az 5 nem más mint a fidesz újabb ellenzékfikázó tévéje, nehogy még a Bayert is meghívják majd. Gerinctelen banda!!!

 45. Ágnes Bné F.

  Ágnes Bné F.

  6 napja

  Pösze liba ez a Lampé!

 46. macilaci

  macilaci

  6 napja

  Jó lesz újra Sznobjektívet nézni!

 47. Ágnes Bné F.

  Ágnes Bné F.

  6 napja

  Lampé már megint? Borzalom! Egyedül Konok a hiteles, aki nem a fidesz szekértolója! Lampéról ez nem mondható el és sajnos már az Átv-ről sem. Félévet nem adok. Ez a Ceglédi egy megélhetési nulla. Puzsér egy nagyszájú vesztes és nagyon sokat képzel magáról. Vona? Kutyából nem lesz szalonna.

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   Akkor hajrá összefosas

 48. BircaHang

  BircaHang

  6 napja

  Ha a ballibek "lebontják" a rendszert egyszerű többséggel, aztán majd mi meg lebontjuk a ballib lebontást, pont.

  • G78 Sz

   G78 Sz

   6 napja

   @BircaHang Máskor is :D

  • BircaHang

   BircaHang

   6 napja

   @G78 Sz Kösz.

  • G78 Sz

   G78 Sz

   6 napja

   Milyen jól illik a profilképed hozzád :D

 49. Saved Souls Cars

  Saved Souls Cars

  7 napja

  Magyarország = demokrácia = ⚰ Halott !

 50. Sándor Balogh

  Sándor Balogh

  7 napja

  HÁT......MI EZ? EZEK A "MEGMONDÓEMBEREK" ORBÁN VIKTORTÓL CSAK AZ ELLENZÉKET UTÁLJÁK JOBBAN! VALÓJÁBAN ORBÁNNAK SZÚRKOLNAK........PUZSÉR NEM TUDJA FELDOLGOZNI A BUDAPESTI FŐPÓLGÁRMESTERI SZEREPLÉSÉT! INKÁBB NYERT VOLNA TARLÓS,CSAK NE KARÁCSONY GERGELY.......MOST UGYAN AZ A SZTORI........CSAK AZ ELLENZÉK NE GYŐZZÖN"

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   @Bonaparti Napotlopó hát akkor egyáltalán nem érti miről beszélnek

  • Bonaparti Napotlopó

   Bonaparti Napotlopó

   6 napja

   Bizony! sok mindenben igazat adok!

 51. Dániel Kele

  Dániel Kele

  7 napja

  azért Hont András kicsit hiányzik

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   3 napja

   @Fluid Stone össze vissza beszél Márki Zay

  • Fluid Stone

   Fluid Stone

   5 napja

   Amióta azt mondta, hogy Karácsony a legkonszenzusosabb jelölt, azóta nekem nem hiányzik. Karácsonyra nem lenne hajlandó leszavazni az ellenzéki szavazók és a bizonytalan szavazók centrista és jobboldali tábora. Ez garantálná a Fidesz 2/3-od. Jelenleg Márki-Zay Péter a legkonszenzusosabb jelölt.

  • alternatív név

   alternatív név

   6 napja

   nagyon

 52. Nicu Aurora

  Nicu Aurora

  7 napja

  Nyesegeti formazza az ellenzeket mint japan kertesz a bonsait 😂

 53. PLAJBASZBLOG

  PLAJBASZBLOG

  7 napja

  Puzsér: "Orbán Viktor érdekelté akarja tenni Kínát és Oroszországot Magyarország stabilitásában..." Na akkor én ezt tolmácsolnám magyarról magyarra: EZ A GYARMATOSÍTÁS ELSŐ LÉPÉSE!!!

  • Raisonneur

   Raisonneur

   5 napja

   Egyetértek: már Kínáé a pireuszi kikötő, olyan jól sikerült az EU görög mentőcsomagja! 🤣

  • PLAJBASZBLOG

   PLAJBASZBLOG

   6 napja

   @Gergo Szell Ez a kis szösszenet 2011. november 21-én jelent meg egy bizonyos "PLAJBASZBLOG" tollából: ;) "A kínaiak is már a spájzban vannak Megkésve bár…, de aktualitását tekintve cseppet sem időszerűtlenül: A 2011. kora-nyári uniós értekezleten - Orbán Viktor ostorozása közben - Daniel Cohn - Bendit már pedzegette az EU és Kína gazdasági-kapcsolati, illetve ezzel összefüggésben (?) a schengeni rendszer problematikáját. Akkortájt annyira el voltunk foglalva az Orbán személye elleni szokatlan (magyarhonban szokatlan) kirohanással, hogy ezt a két témát szinte észre sem vettük. Pedig jobban oda kellene figyelni. Köztudott, hogy Kína az utóbbi években rendkívül erőszakos gazdaságpolitikát folytat, s leginkább a nyugati piacot célozva. Ma már ott tartunk, hogy az EU-nak kétfrontos védelmet kell kiépítenie, részben az USA, részben a kínai behatás ellen. Persze a racionális gazdasági intézkedések meghozatala egy olyan gólem esetében, mint az EU kissé nehézkesen és lassan megy, amit Kína - az erősen központosított irányítás miatt - alaposan ki is használ. A leginkább támadható pontokat keresi, amit például a gyenge gazdasági mutatókat produkáló Magyarország esetében meg is talált. Természetes, hogy az Uniónak is szüksége van a kölcsönösen előnyös szerződésekre Kínával (pl. a mikroelektronikában nélkülözhetetlen ritka földfémek esetében, amiben Európa szűkében van, ugyanakkor Kína bővelkedik benne), de nem mindegy milyen módon és milyen áron. Már az előző szocialista kormány is bizonyos nyitási hajlandóságot mutatott a kínai piac számára, de a kölcsönösség jegyében. Ugyanakkor az Orbán-kabinet „keleti szél” filozófiája egyenesen tágra nyitja az uniós vár kapuit. A magyar kormány már ott tart, hogy szinte ellenőrzések és minden feltétel nélkül nyitja meg a schengeni határokat. Mi több, hovatovább nem csak a betelepülők, hanem egyenesen a kínai kormány előtt. Koldustempó az, amit az Orbán-kormány művel. Fellegi gazdasági (bocs: nemzeti fejlesztési) miniszter majdhogynem sírva könyörög Kínának, hogy ugyanmár vegyenek némi államkötvényt, ami - a kormány áldásos tevékenységének hála - az európai pénzpiacon már a kutyának sem kell. Kína bólintott, de nem ám ingyé. Feltételeket szab. Mondjuk olyanokat, hogy Magyarország engedje be schengenen belülre a kínai állami vállalatokat. Hogy mit szól majd ehhez a magyar vállalkozó és nem utolsósorban az EU? Úgy látszik Orbánékat ez a legkevésbé sem izgatja. No, meg arról sem szabad megfeledkezni, hogy az új munkatörvény tipikus plágium. Kínai másolmány, amit Orbánék egy az egyben szeretnének bevezetni, bioautomatákká silányítva a dolgozókat. Csakhogy Magyarország és főleg az EU nem Kína. Orbán Viktor nem rést, hanem óriási léket készül ütni Európa piacgazdaságának hajóján. Persze egy gyorsnaszád kapitányaként bizonyosan tisztában van vele, hogy egy lomha teherhajónak hol van a leggyengébb pontja. Csak nehogy aztán az örvény magával rántsa azt a naszádot."

  • Gergo Szell

   Gergo Szell

   6 napja

   Igen benne van De egyensúly építés is lehet

 54. Adrian Orosz

  Adrian Orosz

  7 napja

  Pfuuuuh Puzser de istenkiraly loll de Vona is!!!!!!🤣🤣🤣😂😂😂😂 “nem azert termeszti oket”

 55. PLAJBASZBLOG

  PLAJBASZBLOG

  7 napja

  Vona piszkosul jól látja a dolgokat. Tényleg erre épít Orbán. :( És Puzsérnak igaza van. Erre egyetlen ellenszer van, ha az ellenzék nem indul a választásokon, mert akkor egyértelműen kiderülne, hogy a király meztelen. Ám ezt az egyszerű nép nem nagyon érti meg. És azt is vegyük figyelembe, hogy a pénzéhség mindent felülír. Nincs az az ellenzéki párt, amelyik ezt bevállalná.

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   @Gábor Kiss teljesen mindegy. Így is, úgy is mindent le tudnak tolni az emberek torkán, mert hagyják. Ennek nem sok köze van az ellenzéki pártokhoz. Magának a népnek kellene megtennie, hogy végre felállnak

  • Lego Musk

   Lego Musk

   6 napja

   @Gábor Kiss mindenre van válaszuk több évre előre sajnos az ellenzék is a zsebükben van,vagy elzavarják őket végre,vagy külső 'segítség' kell az eltávolításukhoz!

  • Gábor Kiss

   Gábor Kiss

   6 napja

   Szerintem meg pont fordítva sülne el, a kormánymédia bármit képes letolni a nép torkán. Ha nincs ellenzék az azt jelenti hogy elégedettek mindennel, még egy lépés a kínai minta felé.

 56. Zsolt Mikola

  Zsolt Mikola

  7 napja

  Fidesz+. Mi hazánk koalíció.

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   @István Majoros hiszen már most az van.

  • karácsonyi krampusz

   karácsonyi krampusz

   6 napja

   @István Majoros ...akkor inkább csak tisztán FIDESZ,ugye polgártársam? Jól mondom? ☺

  • István Majoros

   István Majoros

   6 napja

   Soha.

 57. György Vaskó

  György Vaskó

  7 napja

  Botrány,hogy az a vona osztja az észt,aki a 2/3-hoz juttatta a fideszt.Ez a nyomorult fideszcsicska meg tud jelenni bárhol?

  • Fluid Stone

   Fluid Stone

   3 napja

   @Gyula Kovács Valóban vannak olyan körzetek, amelyek esetében történtek visszalépések a másik javára, de a körzetek többségében lesz előválasztás.

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   3 napja

   @György Vaskó én pontosan látom az elmúlt 11 évet. Viszont látom az előző 30-at is. Korrupt mocsok az összes eddig kormányon volt párt. Ezt kellene már megérteni végre

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   3 napja

   @Fluid Stone nem igaz hogy mindenhol lesz előválasztás. Van, ahol egyes pártok nem is léteznek vidéken. Tudom belső berkekbol

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   3 napja

   @Fluid Stone ez nem biztos hogy így lesz. Már most vannak megyék, amelyeket felosztottak egymás között az összefogás pártjai. Ki van ez találva higyje el

  • György Vaskó

   György Vaskó

   4 napja

   @Gyula Kovács Ha nem látja,mi történt az emútttizenegyév során,akkor mindegy milyen észérvet hozok elő. Az azért ugye feltűnt,hogy a napokban nyúltak le több,mint ezermilliárd forint egyetemi vagyont?Kétharmaddal.

 58. independent internal existence

  independent internal existence

  7 napja

  Jó lenne, ha az ellenzékhez is eljutnának Puzsér Róbert szavai arról, hogy időben választaniuk kell aközött, hogy 1. a NER keretein belül kormányoznak tovább, 2. egyszerű többséggel érvénytelenné nyilvánítják a 2/3-os törvényeket ezzel valós mozgásteret biztosítva maguk számára a kormányzáshoz, 3. nem indulnak a választáson, és a döntésüket időben el kell kezdeniük kommunikálni a választópolgárok felé.

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   A harmadik lehetőséget biztos, hogy nem fogják választani. A másik kettőre kíváncsi leszek

 59. Ruandd

  Ruandd

  7 napja

  Jó azt látni, hogy még a beszélgető társai is milyen örömmel hallgatják a Puzsért!! :)

 60. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  7 napja

  Ötölnek-hatolnak, hetvenkednek nyolctól kilencig, tiszteletlenül....

  • Lego Musk

   Lego Musk

   6 napja

   Kutyabayer mit csinál,nem ezt?

  • M Kiss

   M Kiss

   6 napja

   Tíz-teletlenül?😁"10-teletem"....🐕

 61. Fluid Stone

  Fluid Stone

  7 napja

  Vona maradjon állandó tag. Nagy mértékben növeli a műsor színvonalát.

 62. Mátyás Gergely

  Mátyás Gergely

  7 napja

  Vona meglátása nagyon ottvan, arról hogy a változást katalizálóni tudó tömeg külföldön van. Ez Orbán igazi szelepe, akinek nem tetszik a rendszer annak van lehetősége elhagyni... BTW ez egy rohadt erős adás lett.

  • Iren Kutscheidt

   Iren Kutscheidt

   2 napja

   Ezért nem teszi lehetövé, hogy a külföldön élö magyarok egyszerü módon, levélben tudjanak választani.

  • Not Sure, Mr.

   Not Sure, Mr.

   4 napja

   Nem véletlen, hogy még mindig nehezítik a szavazást számukra...

 63. István Báti

  István Báti

  7 napja

  Hogy ez milyen egy rohadék banda élükön a puzsérral,ha ezekkel egyetért az ÁTV. akkor átnevezhetik HirTV 2-nek!

  • Gyula Kovács

   Gyula Kovács

   6 napja

   Még ha értené is, miről van szó...

  • Ati Simon

   Ati Simon

   7 napja

   Nyilván a Fideszt csak szidni lehet🤔 ... Ez a objektivitás alapja 🤡

  • Palacsinte

   Palacsinte

   7 napja

   Az ilyen kommentekből derül ki, mennyire igazuk van és hogy mind a két agyhalott szektás tábortól függetlenek.

 64. Jozsef Jonkl

  Jozsef Jonkl

  7 napja

  Valaki mondja már el ezeket ki fizeti?

  • Palacsinte

   Palacsinte

   7 napja

   Az ATV-n vannak, az ATV pedig Németh Sándoré, Sándor atya pedig mindig az épp aktuális kormánnyal szimpatizál. Nála kell reklamálni.

 65. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  7 napja

  Az ATV fórumot ad minden Orbán-fóbiás, kelkótya vagy éppen elvarázsolt politikai zombinak, máskor meg elöássa a politikai múmiákat, az egészségügyi kuruzslókat, a gazdasági pancserokat, és ezekkel szidják együtt a kormányt, föleg Orbánt. Ezzel etetik a naiv, önálló gondolkodásra képtelen ellenzékieskedö saját tenyésztésü szavazófalkájukat. Mindent megtesznek, hogy erösítsék a kormány munkáját akadályozó ellenzéket. Elképesztö egy ellenzéki boszorkánykonyha. Persze meg kell csak nézni, hogy ki finanszírozza öket.

  • M Kiss

   M Kiss

   6 napja

   @G78 Sz A szövegírója biztosan a Habony-Rogán minisztériumban dolgozik ..🤔Vagy ő maga.🤭

  • G78 Sz

   G78 Sz

   6 napja

   @M Kiss Ez egy idióta, annyi hülyeséget hord össze mint a főnöke a parlamentben csak tudod mi a különbség, ha egyszer neki szedni kell a sátorfáját már összerabolta magát, ez a hülye meg maradhat a krumpli termesztésnél a tanyán :D nem is engedném, hogy 8 általános elvégzése nélkül szavazzanak ebben az országban, szerintem a Fidesz kapna 7 szavazatot.

  • Tamás dhGEBrQ

   Tamás dhGEBrQ

   7 napja

   @M Kiss Bruhahahahaaa....

  • M Kiss

   M Kiss

   7 napja

   Mindenki a helyén ténykedik.Az Öt az Atv stúdióban véleményt formál ,te meg Tomika (néha tAMásBALLon) a gép mögött magányosan ,kirekesztve,rokonok és barátok nélkül ,megkeseredve fantáziálsz..Irigylésre méltó ember lehetsz,de számomra érdektelen.....😁

 66. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  7 napja

  Ezek tengö-lengö, ingyenélö, simlis tagjai a budapesti lumpen-elitnek, hantázó,blöffölö, heccelö szélhámosok. Az a nagy baj, hogy vannak akik kajálják a maszlagot, amit ezek löknek. Sajnos sok magyar van, akiket ilyen politikai kuruzslók félre tudnak vezetni. Hagyjuk ezt a "fövárosi értelmiséget". Hogy ök valamiben elöbbre lennének, mint a vidékiek, az puszta beképzeltség, pökhendiség, arrogancia. A vidéki emberek éppúgy hozzáférnek mindenhez, mint a fövárosiak. A vidékiek pluszként normálisabbak, barátságosabbak, jobban a valóság talaján élnek, mint a sok elfajzott budapesti "lumpen-elit". A budapestiek között sokkal több a simlis szélhámos, mint a vidékiek között. Ez a világon mindenhol így van. A városi anonimitás, - ahol nem kell magadat mások elött igazolnod, nem kell minden tettedért felelösséget vállalnod, elmenekülhetsz az anonimitásba -, kedvez a ferde emberi jellemek kialakulásának és elterjedésének. Ez a pszichológiailag megalapozott különbség a városi és a vidéki ember között. Az ország botorabb, simlisebb, alamuszibb fele is Budapesten lakik. Ezt Karácsony megválasztása is bizonyítja. A budapesti fondorlatos lumpen-elit lenyomta a butácska budapesti köznép torkán Karácsonyt.

  • G78 Sz

   G78 Sz

   6 napja

   Vidékiek normálisabbak? :D meg kell nézni mit művelnek vidéken 5 Ft-ért agyon üti a másikat, rabszolgatartás, uzsorázás, fát lopnak, hogy ne faggyon be a valaguk télen, úgy élnek mint az állatok. Aki tehette már rég lelépett onnan, aki meg látja az élet valóságát átkozza a napot, hogy ezt a sok barmot oda engedték. De hát ki mint vet úgy arat igaz elvtárs? :D

 67. Andru Negru-Gjor

  Andru Negru-Gjor

  7 napja

  Ezek mind vesztesek. Attol lettek ilyen bolcsek?

  • Andru Negru-Gjor

   Andru Negru-Gjor

   7 napja

   veletlenul a kende pappnak kuldtem a valaszt.ha erdekel.

  • M Kiss

   M Kiss

   7 napja

   Az Öt-tel egy időben van a Troll a másikon.Látom,hogy te is jól döntöttél,de nem mondom ,hogy örülök....😁

 68. Lionheart

  Lionheart

  7 napja

  Viperafészek 32.

  • Orbán Viktor Koldustarisznyája

   Orbán Viktor Koldustarisznyája

   7 napja

   Béna vagy cica.

  • Daniel Solymar

   Daniel Solymar

   7 napja

   na az oroszlánszagú fideszbuzi commentje 666.

 69. Stefan F.

  Stefan F.

  7 napja

  Vona Gábor -Nem tudok menni a kertben vagyok, érik a málna! LOL Az nem érik Gabikám, hanem szökik a málna, és “külföldön mosogat” 🙈👍🤣

  • Lulz Lulw

   Lulz Lulw

   7 napja

   lejárt a szünet, irány vissza a gyártósor mellé!

  • An unimpressed Rooster

   An unimpressed Rooster

   7 napja

   Okkkéé... What

 70. M Kiss

  M Kiss

  7 napja

  Húúú,Ágnes!!!Jó az összhatás!!!!💓

 71. Tihamér Tóth

  Tihamér Tóth

  7 napja

  Végre! Köszönjük ATV....

 72. Nim Sc

  Nim Sc

  7 napja

  🄳🅁🄴🄰🄼🅃🄴🄰🄼

 73. Stefan F.

  Stefan F.

  7 napja

  Ez a Konok Péter az Ozoráról jött, vagy oda tart! 😶‍🌫️🤣🤪🙊

  • mindtricky

   mindtricky

   5 napja

   Első ránézésre azt hittem egy öregasszony.

  • Lego Musk

   Lego Musk

   6 napja

   A poros-tompika viszont úgy néz ki,mintha állandóan ott lenne!

  • An unimpressed Rooster

   An unimpressed Rooster

   7 napja

   Nagyon nagy lájk. Legjobb komment! Nem.

 74. Kende Papp

  Kende Papp

  7 napja

  Végre elolvasták a kommenteket!

  • M Kiss

   M Kiss

   6 napja

   @Andru Negru-Gjor A Fe-Győr interjú miat utáltad meg?Nem volt az olyan rossz,,de túl sok szünetet ,téblábolást ,totyogást hagyott benne,egy 4 órás beszélgetésből könnyebb rossz vágàst összerakni,több hiba beugorhat.

  • Andru Negru-Gjor

   Andru Negru-Gjor

   7 napja

   szia !tudod jol a gyenge kepessegem az oka.a gyerekes elmem a cirkuszban mindig a bohocokat ertekelte le vagy fel.itt le.a masik musor szorja a tripla szaltokat itt csak faekek kozt kell ugralni.mielott kerdezned megutaltam a partizant.

 75. Anorexiás NémethSzilárd

  Anorexiás NémethSzilárd

  7 napja

  55 perces rész? Ennyi időt Hollik István egész életében nem töltött a fodrásznál....

Következő