Nem mindenki oltásellenes, aki vakcinaszkeptikus

Az Egyenes Beszéd vendége László Róbert választási szakértő, Political Capital.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
FACEBOOK: atv.hu
INSTAGRAM: atv_magyarorszag

Megjegyzés 

 1. Péter Pálinkó

  Péter Pálinkó

  2 napja

  Sokan a hosszútávú mellékhatásai miatt bizonytalanok.

 2. putyika Üvegkemény

  putyika Üvegkemény

  3 napja

  Minek van a műsorvezetőn maszk?

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Napja

   Hogy nehogy megfertőzze magát :).

  • Gonzo

   Gonzo

   2 napja

   hogy fenntartsa a látszatot.

 3. Menyét Alvo

  Menyét Alvo

  3 napja

  Úgy kezelik az embereket mint a majmokat. Celebritàsokat kell bemutatni és akkor mennek az emberek ojtakozni. Nem túl sokra becsülik az embereket. Itànozàs majom szokàs. Szééép.

 4. Balázs Vitályos

  Balázs Vitályos

  4 napja

  Az a lényeg, hogy az oltás az csak jó lehet. Kell. Ki hülye érvekkel, ki racionálisakkal, de mindenki téved, aki nem akar "oltakozni".Mindenkit meg fog kelleni győzni. És mindenki meg lesz győzte, ha beledöglik is.

  • Toke Janos

   Toke Janos

   2 napja

   @Balázs Vitályos Balàzs, igaz, az ironiàt, nem èreztem a hozzàszólàsodban ezèrt csupàn szó szerint èrtelmeztem.

  • Balázs Vitályos

   Balázs Vitályos

   3 napja

   @Toke Janos Kedves János, nagyon sajnálom, hogy félreértette amit írtam. Az irónia úgy látszik nem hallatszik ki az írásból. Szerencsére egyet értünk abban, hogy hagyjanak békén, ne akarjanak akaratunk és meggyőződésünk ellenére meggyőzni arról, hogy oltás nélkül nem lehet megoldani ezt a helyzetet. Meg lehetne. Csak valami miatt mégis ezt nyomják. Valami miatt nincs billgétszezés, nincsenek óriásplakátok és állami kampány Bill Gates ellen. Ki tudja miért? Így aztán kézenfekvő, hogy az a szűk 800millió ember világszerte, aki a 7milliárd beoltottból kimaradhat, akit Bill Gates be akar oltatni, az nem Magyarországon lesz.

  • Toke Janos

   Toke Janos

   3 napja

   Hidd el , nem lesz mindenki meggyőzve. Erre mèrget vehetsz. Senki se akarja meggyőzni a màsikat, sem erről, sem arről. Nem vagyuk Nobel díjjas tudosok ugyanis. Vagy te pld ismered a vakcínàknak az minden hatàsmechanizmusàt. Ha az erőltetèsed miatt valaki beledöglik akkor mi lesz? Ilyenbe gondolom bele sem gondoltàl. Oltakozz, moziz, meccsezz. Te dolgod, te èleted. Màst meg hadj bèkèn. Tèged is bèkèn hagynak.

 5. Ádám Berki

  Ádám Berki

  4 napja

  A legjobb az egész műsorban a cím: "Egyenes beszéd" 🤣🤣🤣🤣🤣

 6. Dodó Kukucs

  Dodó Kukucs

  4 napja

  Dr. Gödénynek kell hinni...

 7. Dodó Kukucs

  Dodó Kukucs

  4 napja

  Egy biztos: nem ezekben az oltásokban van egyelőre a gyilkos kór, de ezt később fogjuk megtudni. Az újabb és újabb oltásokba fognak belecsempészni valamit, nem véletlenül nyomják ezerrel. Amúgy meg is érdemli a nyugati "demokratikus" államok lakóinak egy része, hogy kiírtsák őket... :D Bízni? Kikben? Politikusbűnözőkben, Nyunyóka néniben? Merkely, meg egyéb bohócokban, akik minden hónapban mást mondanak. Ha adnának 250 milliót, én is az oltások mellett tenném le a garast? Celebek? Azok a prosztok, akiket a bulvármédia felemelt , és akiket akkor dob el, amikor akar? Ugyan már...

 8. alternatív név

  alternatív név

  4 napja

  na végre ! eljutott a tudatukig

 9. Emőke Anikó Póra

  Emőke Anikó Póra

  4 napja

  Felesleges megtérítésünkre törekedni! Mi van, ha igazunk van? Mi az, hogy elég volt az idő 20-30 év kipróbálásra. Hülye vagy Te taknyos. Elképesztő ez a magabiztosság, amikor minden fenn van az interneten, csak í vírusgyártás helye nem. (Fort Detrick Maryland, Winnipeg Kanada) A kormányban nem bízunk!

 10. Emőke Anikó Póra

  Emőke Anikó Póra

  4 napja

  A nyugati vakcina gyártók is hozták a kínai mRNS vakcina állatpusztulási átlagát! Csak Kína az 50 %-os patkányelhullás után nem engedte a vakcinát rá az emberekre, míg a nyugat igen!

 11. Joe Bee

  Joe Bee

  4 napja

  Csupán érdekes, hogy pont a covid óta chip hiány van a világon és sem az elektronikai sem az autógyártás iparágat nem tudják kiszolgálni a gyártók.

 12. Mihaly Mezei

  Mihaly Mezei

  4 napja

  Nem mindenki oltásellenes, aki ellene van az oltásnak... He?

 13. Janus Kaminsky

  Janus Kaminsky

  4 napja

  WTF? Why are the studio guests wearing the fucking mask? They look like idiots given the vaccination results in Hungary...seriously

 14. Új Világrendet

  Új Világrendet

  4 napja

  pokolra az összes oltott rabszolgával... már nagyon érik a vérontás a világon..és ez így van jól

 15. M I

  M I

  4 napja

  A DK aláírásokat gyűjtött petíció formájában a kínai és orosz vakcina ellen. Azt a petíciót miért törölte le szó nélkül?

 16. Rozália Major

  Rozália Major

  4 napja

  Az orvosok is ellentmondàsba ütköztek, többször is! Elejétől kezdve paradoxon az egész vakcina ügy!

 17. Palkó Pityi

  Palkó Pityi

  4 napja

  Miért akarnak mindenáron meggyőzni valakit, hogy mit akarjon? Gondolom mindenkinek joga van szabadon dönteni a saját sorsáról.

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   Napja

   @Nevem Senki "Kotelezo Pfizer vagy Moderna vakcnia kell, vakcian utlevel, aki elutasitja az oltast, az alair egy nyilatkozatot, hogy ha covidos lesz, nem kaphat korhazi ellatast." Aki az oltás miatt szorul kórházi ellátásra az nem kaphat ellátást :). Most már jó. Mivel egy senki vagy a szöveged csak hulladék akár csak te :D.

  • Toke Janos

   Toke Janos

   3 napja

   @Nevem Senki Így van ès az is aki majd az oltàstól kap "hereràkot" sajàt költsègèn kezelteti magàt. Ez így jó.

  • Nevem Senki

   Nevem Senki

   3 napja

   @Viktória Gergely Mondjuk a dohanyosokat, alkeszeket tenyleg maganegeszsegugye kene tolni. Nem kell tb-t fizetniuk, de ha bajuk van, mehetnek privat orvoshoz...

  • Viktória Gergely

   Viktória Gergely

   4 napja

   @Nevem Senki Ilyen alapon a dohányosokat se lássuk el, ha a dohányzásból fakadóan lesznek betegek, az elhízottakat sem, ha szív- és érrendszeri, netalán ízületi problémáik lesznek, az alkoholistákat be se engedjük a kórházakba, hisz egyértelmű hogy a nagy mennyiségű alkohol hogyan vágja tönkre a szervezetet.... Hisz senkinek sem kötelező dohányoznia, innia, vagy épp a mekis és zsíros-cukros kajákat tömnie magába.

  • Dodó Kukucs

   Dodó Kukucs

   4 napja

   @Nevem Senki Így gondolkodtak a faiszták is. Ne félj, ma sincs semmiféle eü ellátás, pont ebbe halnak bele az emberek, meg a maszkhordásba! Aki akarja, oltassa be magát minden hónapban! Reméljük előbb utóbb százezreket lehet elásni az Alföldön... :) S köztük lesznek a fidess és a libsi barom szavazók is...

 18. Zsombor Kocsor

  Zsombor Kocsor

  4 napja

  Majd térjünk erre vissza pár év múlva amikor hullanak el az oltottak egy része.

  • Ádám Berki

   Ádám Berki

   Napja

   @Zsombor Kocsor Nincs miért cenzúrázni. Igazat írtál, már a látszatra sem kell adni. Az emberek átmentek a teszten, tökéletesen és könnyedén, ellenállás-mentesen manipulálhatók. Üdv újra 1938-ban... 🤦‍♂️

  • Zsombor Kocsor

   Zsombor Kocsor

   3 napja

   Jéé nem cenzúrázták a hozzászólásom😎

  • Sarah B

   Sarah B

   4 napja

   @Vakond Simple Milyen két oltás? 😂 Mindjárt jön a harmadik. Aztán jövőre a negyedik, ötödik 😨

  • Ádám Berki

   Ádám Berki

   4 napja

   @Vakond Simple a gond az, hogy azt hiszed 2 oltás lesz... 🙄

  • Geri Kiss

   Geri Kiss

   4 napja

   @Hip Hop Bass Akkor hadd kerjelek megegyszer, hogy olvasd el a kerdesemet es most probald meg ertelmezni is! Ugyanis ez egy kerdes volt, nem kijelentes es nem arra iranyult, amit te nekem valaszoltal. Menni fog az ujraertelmezes!?

 19. Am Ball

  Am Ball

  4 napja

  🤮👎

 20. 櫻井翔エミ

  櫻井翔エミ

  4 napja

  Én sem vagyok az de legyünk őszinték nagyon belénk akarják nyomni azt a teszt szert

  • Toke Janos

   Toke Janos

   3 napja

   Jó biznisz. Tesztalany vàllal minden felelőssèget ès a gyàrtónak a tesztelni kívànt termèkèrt mèg fizetnek is.

  • PLAJBASZBLOG

   PLAJBASZBLOG

   4 napja

   @櫻井翔エミ Egyértelmű! Két napja volt egy nyilatkozat: Az oltottak legtöbbje sejtes immunitást produkál, ami nem elég, ezért a szöveg, hogy kell a harmadik, vagy a ki tudja hanyadik oltás is. Viszont a fertőzésen átesett, de nem oltottak többsége antitestes immunitással rendelkezik, ami tökéletes, mert arányos. Ez lehet az eredeti vuhanira, vagy valamely mutációra is. De lehet akár többre is. Nem tudhatni, amíg ezek a vizsgálatok úgymond tabuk. Már a tizedik mutációnál tartunk, és oltakozunk, mint állat, de azt sem tudjuk mi ellen. Csak gratulálni tudok. Ordas hazugság, amikor azt mondják, hogy a vakcinák (pláne a kínai és az orosz) minden koronavírus-mutációra hatásosak. Legyengített, vagy elhalt vírus alapú vakcinák esetében - amelyek célirányosak - ilyen nincs! :/

  • 櫻井翔エミ

   櫻井翔エミ

   4 napja

   @PLAJBASZBLOG szerintem ennél már csak rosszabb lesz sajnos de ne legyen igazam. Nem is értem miért kellene megkülönböztetni az oltottat az oltatlantól mikor nem lesz védett sőt ő fog jobban fertőzni

  • PLAJBASZBLOG

   PLAJBASZBLOG

   4 napja

   És miért is akarják ennyire belédnyomni? Azt, ami nem is kötelező?! Ja és arról nem is beszélve, hogy már ott tartunk, hogy egyes vakcinák (mit nem beszélek... az összes vakcina ebbe az irányba tendál propaganda szempontból) szinte minden mutánsra, variációkra jók! Az ilyen kijelentéseket már tényleg nehéz megemészteni! Persze a hülyeség korában már nem gondolkodunk, hanem lenyelünk mindent... Katasztrófa!!! :(((((((((((((((((

Következő