Koronavírus: az európai országok kilábalóban, India nagy bajban

Több európai országban megkezdődött a fokozatos újranyitás, Indiában viszont 400 ezerrel rekordot döntött az egy napon belül regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma. Az ázsiai országban több mint 3600-an vesztették életüket az elmúlt 24 órában.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
FACEBOOK: atv.hu
INSTAGRAM: atv_magyarorszag

Megjegyzés 

 1. Ádám Berki

  Ádám Berki

  3 napja

  Egy szóval az egész PLANdémia és intézkedés-sorozat: EMBERKÍSÉRLET! Ezt a híradóban is bemondták tavaly szeptemberben, de nem sokan figyeltek fel rá, a mondat így hangzott: "A covid-19-re hallgató EMBERKÍSÉRLET holnap a tanévnyitóval, és egy új tanévvel folytatódik." A maszkban bulizó szerencsétlen birkák a tökéletes példája a konzum idiótáknak. Semmi nem veri ki az ingerküszöbüket, a "jólétükért" bármit megtesznek... Miért hiszi azt sok ember, hogy ezek a dolgok kellenek, hogy "legyőzzük a járványt", aztán minden megy szépen tovább? Ez a b..zi kártya sem átmeneti itt nálunk, hanem egy teszt-fázisú valami, amit majd szépen finomítanak, véglegesítenek. Az EU oldalán fent van egy tervezet 2019-től 2022-ig, milyen lépésekben vezetik be a vakcina-útlevelet. Mindezt úgy, hogy világjárvány még akkor nem is volt... 🙄

  • karácsonyi krampusz

   karácsonyi krampusz

   2 órája

   @Rudolf Magyar szájerozd le a csuti zsebduce gazdádat Zitus ☺

  • Rudolf Magyar

   Rudolf Magyar

   17 órája

   @karácsonyi krampusz "bárhogy is provokálsz, bébi!" Bébizd azt a kant, akit farba tolsz! Vagy épp, előtte guggolsz, vagy épp, az teszi ezt előtted! Provokálásnak a szinted miatt hiszed. Na, ennyi, mert elég volt ennyi belőled IS! u.i.: A kapkodás, ebben az esetben a GONDOLKODÁS hiányára mutat rá, azért valósult meg!

  • karácsonyi krampusz

   karácsonyi krampusz

   Napja

   @Rudolf Magyar UHHH ! 1000köszönet érte! ...télleg,ez most jolbecopatott,pedig hányxor megtanultam már ezt a trükköt,és most a nagy kapkodások (f@xbukolás,jutyukolás,zenehalgatás,stb.)közepette nem is jutott az eszembe!!! MAX köszönet a kisegítésért! ...no de térjünk vissza a lényeghez!..ez a "jól teccet halani" vidit még nem látam soha! nagyon teccet!...de az már nem annyira hogy egy támadó oldalon jártam és megszólat a védő coftverem a PC-en,amit én írtam az ilyenekre mint ez az oldal. Jó,oké,semmi pánik,csak úgy mondom! Bocsánat! "csak úgy írom!"akart lenni az,tisztelt Zoltán,vagy mittom én kicsoda! De számomra szimpi,segítőkész, polgártársam(vagy társnőm)....(velem úgysem tudsz összeveszni,bárhogy is provokálsz, bébi!)...értentyű?... egyéb megjegyzés,esetleg kérdés?... Thank You!

  • Rudolf Magyar

   Rudolf Magyar

   Napja

   @karácsonyi krampusz Nem a keresőbe kell rakni, hanem a címsorba, nyiminyominyomozó! :D

  • karácsonyi krampusz

   karácsonyi krampusz

   Napja

   @Rudolf Magyar ...pedig a kipreparált linket amit itt közölt,azt én helyrehoztam,de mégsem találja a gugli!...érdekes!...

 2. Rudolf Magyar

  Rudolf Magyar

  4 napja

  "India nagy bajban" Fertőzöttet lehetetlen kimutatni, mert NINCS MIVEL, s ráadásul, NINCS IS MIT, mert a SARS-COV 2 "vírus" IZOLÁLATLAN, azaz NEM LÉTEZIK!! 1. A Legújabb Átverés: COVID "Válság" Indiában -> bitchute.com/video/3dWFPxC20zv0/ 2. erdely.ma/a-vilagjarvany-bunreszesei-interju-a-megdobbento-osszefuggesekrol-carlo-maria-vigano-ersekkel-i-resz 3. Dr. Stefan Lanka: germangyogytudomany.hu/2015/07/02/megbetegito-virusok-nem-leteznek/ 4. Dr. Johannes Menser: germangyogytudomany.hu/2020/05/05/virusok-minden-idok-legjovedelmezobb-felfedezese/

 3. Áron Szabó

  Áron Szabó

  4 napja

  Jó lenne ha belehetne állítani a feliratokat a videóban

 4. Vakond Simple

  Vakond Simple

  4 napja

  190 ezer-210 ezer halott 1,3 milliárd emberre... itthon 25 ezer halott 8-10 millió emberre...tanuljál már meg számolni vazeg,WHO statisztika szerint Európa szarabbul áll mint India,csak kevés az oxigén,de az,hogy nem kap valaki levegő kórházba menet,nem a halált jelenti.

  • Rudolf Magyar

   Rudolf Magyar

   Napja

   @karácsonyi krampusz Írtam, de az sem ment át, hogy NEM VAGYOK B.ZI! Az meg, hogy ezeket a szinteket sem bírod már teljesíteni, az mégrosszabb állapotra mutat rá, mint, amit az eddigiekből megállapítottam. Keress fel a gyogyikisegítőst, meglehet, hogy még távokiban lehet rajtad valamit segíteni!

  • karácsonyi krampusz

   karácsonyi krampusz

   Napja

   @Rudolf Magyar ...no most aztán már haloványlila fingom sincs miről írsz itt teljesen érthetetlenül és összefüggéstelenül...de azért a légyegről még mindig nem írtál...hogy hol a hónajmankós kis f@xomb@ találom azt kiß@xott fájl-t a neten!!! Észbontó vagy édesem!

  • Rudolf Magyar

   Rudolf Magyar

   Napja

   @karácsonyi krampusz Sikerült magadra kontrázz, de nem kellett volna ezzel megerősítened a meglátásomat, így is megdönthetetlen volt. Menthetetlen vagy, ahogy majdnem a legtöbb ember, ki mára e generációba tartozik! De ezt sem fogod érteni, a gát pedig, amiről megállapítást tettem. Nem vagyok b.zi, benézted!

  • karácsonyi krampusz

   karácsonyi krampusz

   2 napja

   @Rudolf Magyar ejnyebejnye Tisztelt Rudolf...egészen véletlenül,azt a jó magyar közmondást még nem teccik ismerni,ami így szól: "a látszat néha csal" ...ez a lényeg nektek hogy csak a kezeimet figyelitek(HOAX),bezzeg ha belelátnátok a szívembe és a gondolataimba(az agyacskámba),akkor az is meglehet hogy azonnal szörnyethalnátok tőle. Miss nyomi-fann-ika! "Ha angyalokra vadászol,ne csak a szárnyakra figyelj,mert lehet hogy libával térsz haza" ...végtelenül boldogabb lennék ha észrevennétek már végre a lényeget,hogy amikor titeket még csak ráfele raktak a síkköszörűgépre,akkor én már fényesen jöttem le róla! Értentyű, Miss? Thank you for your comment! ☺☺☺ ...nem lennék meglepődvel ha nem jönne rá válasz! Pusszi! ♥

  • Rudolf Magyar

   Rudolf Magyar

   2 napja

   @karácsonyi krampusz Értelem még tőled sem sikeredett megmutatkozzon, csak ez a csúcsszint, magát, állítólag nyomozónak beállító, hazaáruló, mert FideSS fan!!

 5. 櫻井翔エミ

  櫻井翔エミ

  4 napja

  Ez nem így van: Indiában nincs ez a baj! Elzárták a vizüket és nem szállítanak oda többet ételt, ezzel zsarolják őket, hogy oltassàk be magukat!! Az oltó csapatokat ott agyonverik!

  • alternatív név

   alternatív név

   Napja

   @Rudolf Magyar köszönöm , hogy felhívtad a figyelmemet a hibáimra ! peace !

  • Rudolf Magyar

   Rudolf Magyar

   2 napja

   @alternatív név Te meghatározhatatlanul értelmezésfogyika vagyol, bacod!! De, mert segítőkészséggel áldott meg a Sors: Arra céloztam, f0gyika, hogy nem olvastad el az 1. beírást, amit én írtam be ide. Ha mégis, a szint nem elegendő arra, hogy értsd és reagálni is tudj rá. Remélem, tudtam segíteni.

  • alternatív név

   alternatív név

   2 napja

   @Rudolf Magyar csak a tisztánlátásért , te mit értelmeztél ezen bejegyzés alatt , ami ilyen indulatot váltott ki belőled ?

  • alternatív név

   alternatív név

   2 napja

   @Rudolf Magyar a népírtás ?

  • Rudolf Magyar

   Rudolf Magyar

   2 napja

   @alternatív név Még annyi eszed sincs, hogy ezt magadtól tudd!/? De, mert ennyire gyengeállományú vagy, kisegítelek: Az 1.-ből, amit ide beírtál.

Következő