Káoszba fulladt a pénteki oltási roham

Az Egyenes Beszéd vendégei Lakner Zoltán főszerkesztő, Jelen és Pető Péter főszerkesztő, 24.hu.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
FACEBOOK: atv.hu
INSTAGRAM: atv_magyarorszag

Megjegyzés 

 1. John To

  John To

  4 órája

  "Jóváhagyta a WHO a Sinopharm alkalmazását" Nesze neked balliberalis propaganda. Most uszott el a 22-es valasztas....:)

 2. Darth Vader

  Darth Vader

  4 napja

  A kormány jellegzetesen jól működik ha a lopások megszervezéséről és megvalósításáról van szó, de minden amit az emberekért tesznek az olyan hatású mint a hátrafelé elsülő nagyágyú. Egy szóval gratulálok hozzá. Az önkényuralom produkálja magát de a produkció az siralmas, és önérdekű. Persze a számlát majd a nép állja utólag. De a kötél végén a döntéshozó fog lógni.

 3. carvingski.hu

  carvingski.hu

  4 napja

  Most mi a bánatos phaszért sírtok, függetlenék? Nyafogtok a regisztráció ellen, most láthattátok, hogy hogy megy anélkül.

  • Atama -

   Atama -

   3 napja

   azért ment úgy mert a zsebdúcse...kihirdette H ennyi oltás van,és MA...amúgy meg ha most nem,akkor hetekig nem lesz... GG...ez nagy terv... ebből csak az jött le H az embereknek nem KELL a retkes kínai vakcina...és ezt használta ki a selejtek törpe 🤣

 4. zoltan kovacs

  zoltan kovacs

  4 napja

  Az agyhalott atv birkának halvány fingja nincs,hogy a fake "Jelen" kiknek a kapcája!

 5. alternatív név

  alternatív név

  4 napja

  de ha az oltottak , nem mehetnek be egy meccsre ? akkor ki ?

  • Ezustliliom

   Ezustliliom

   20 órája

   @alternatív név Te az oltottakról kérdeztél, én meg arra válaszoltam.

  • alternatív név

   alternatív név

   2 napja

   @Ezustliliom akinek nincs oltása az nem védett ? az micsoda?

  • Ezustliliom

   Ezustliliom

   2 napja

   A védettek, amikor a második oltás után is eltelt már pár hét az immunitás kialakulása miatt.

 6. Tünde Giczey

  Tünde Giczey

  4 napja

  Volt várakozás, ez tény. DE mennyi embernek kellett hazamenni oltás nélkül? Engem ez a szám érdekelne! Anno álltunk sorba banánért órákig, és végül üres kézzel mentünk haza. Gondolom, vannak, akik emlékeznek ezekre az időkre.

 7. Raisonneur

  Raisonneur

  4 napja

  Látványos példája annak, hogy a sajtó mennyire meg tudja vezetni "nyugati vakcina/keleti vakcina" témájában az embereket, különösen a fiatalokat és a hétker-nyócker városlakókat. 🤣 🤩 👏

  • zoltan kovacs

   zoltan kovacs

   4 napja

   Az internet ellenére magyar nyevre korlátozott -korlátozott birkák! Brüsszel az USA Biden parancsára Politikai és Profit érdekeket kévisel! A vén ratyi- ami 2.héttel a beiktatása után követelte Brüsszeltöl,hogy a kinát és az oroszokat meg kell büntetnI!Miért? 1- Ukrajna mert 2013-4 -ben az Obama (Biden-Mc Cain) az ukrán nácikkal = (Ukran hös ) Bandera/a háborúban náci kollaboráns és tömeg gyilkos) + Asow közösen csinálták a kormány puccsot !A horogkeresztes és "SS "(logo) ukránok az USA-ban kaptak katonai kiképzést majd urajnába uSA fegyvereket stb!2 -az orosz rasszista Navalny =németországból és Usa-ból távirányított fake propaganda U-Boot !

 8. Edda Stoltz

  Edda Stoltz

  4 napja

  11:04-nél lövések dördültek a háttérben? 😊

  • Edda Stoltz

   Edda Stoltz

   4 napja

   @Zoltán Kiss 😀

  • Zoltán Kiss

   Zoltán Kiss

   4 napja

   Úgy bizony! Már úgy kell levadászni az oltakozni vágyókat. :)

 9. John To

  John To

  4 napja

  Ha az ellenzeken mulnak akkor se kigyozo sorok se vakcina nem lenne, meg mindig be lennenk zarva ugy mint nyugaton es meg mindig 300 folott lenen a halalozasi rata mivel 2 millio vakcinaval lenne kevesebb beadva. Koszonjuk a vakcinaellenes ellenzeki elvtarsak hahaarulasat. Majd 22-ben ratok is fogunk gondolni...:)

 10. John To

  John To

  4 napja

  "Káoszba fulladt a pénteki oltási roham" Jaj mar alig vartatok hogy ilyent lehessen irni, iagz? Mert hat az megsem jarja hogy el kell halgatni a nyugaton hoban fagyban napestig kigyozo nyugdijjasok sorat es nalunk meg nincs kaosz. Ezt kinos volt elvisleni, iagz (?) hiszen mindenki tudja hogy a fenyesseges nyugaton minden jol megy es csak itthon szar az egesz. Na vegre! Most mar ezt is meg lehetett irni. Nagyon jol eski, igaz? Szemet fergek vagytok ti mind!

 11. xaya zara

  xaya zara

  4 napja

  Az én oltásomon kígyozott a sor reggel 7kor akkor votl időpontom. Kijött a katona megkérte tegye fel a kezét aki 7ra van időpontja. Konkrétan a fele brigád elkezdett sunnyogni. 7,30 8 8,30 9 és igy további időpontosok voltak. Félreállították őket és megkaptam a szurit kb 15 perc alatt.

  • John To

   John To

   4 órája

   @behemoth behemoth A beirasaidbol itelve nagyon szuk latokoru vagy. Mar az erdelyi fejedelmek is megmondtak hogy nekunk ket pogany koz0tt kell lavirozni (osztrak, torok) es nem benyalni tovig az eggyiknek. Pont etz csinalja Orban is. Az unio nagyon bele akar avatkozni a belugyenikbe ezt kellett ellensulyoznunk. Ha a kelet is bele szeretne pofazni a belugyeinkbe akkor ok is kapnak egy liros lapot. Mond, miert jo naked az EU Szovjetuniokent valo viselkedese? Miert tapsikolsz egy ujab (liberlais)diktatura kialakulasahoz? Tudod az elodeid ugyanilyen onfeledten tapsikoltakl a Szovjet dikatura Magyarorszagra valo hozasahoz is.

  • John To

   John To

   4 órája

   @Ezustliliom Tudod en nezem a libernyak teveket es vitamusorokat, en legalabb kepben vagyok az evreittekkel kapcsolatban es nem elek egy olyan velemenybuborekban ahol csak a liberalis propaganda szamit. Nagyon jol meg tudom itelni hogy mikor hazudtok es mikor van igazsagtartalma a mondandotoknak. Hidd el hogy a mondandotok 50%-a tiszta hazugsag, 20-30% feligazsagokon alapulo manipulacio. Tudod hogy miert van ez igy? Mert a kormany jol vegzi a dogat! Etz persze a libernyak propaganda nem ismerheti el ezert ha nincs ugy akkor csinaltok parat. Ilyen volt a korozs fel hazugsagvideo, ilyen a haldoklik a gazdasag (mar vagy 10- eve), ilyen az osszedolt az egeszsegugy cimu marhasag, ilyen az eluldozott egszsgugyi dolgzok cimu propagnda, stb, stb, stb. Ti meg vagytok akkora barmok hogy szo nelkul tovig beveszitek ezeket a marhasagokat. Hogy miert? Mert tele vagytok zsigeri gyuolettel es barmilyen marhasagot bevesztek tovig csakogy a gyuloleteteket taplani tudjatok. Meg meg is haltok csak hogy a gyuloletetek eljen tovabb (lasd a vakcinaellenes elhalalozottak szamat) Az ilyen angyhalottakat hivjak droidnak. Komolyan mondom kilnikai eset vagytok mind!

  • Ezustliliom

   Ezustliliom

   15 órája

   @John To "hihetetlen a tudtalansagot ezt szereti a libernyal banda igy lehet teged az orrodnal fogva vezetn" Na ezt is pont a kormány csinálja. Hihetetlen, mennyire leszállt a szemedre a narancsköd.

  • behemoth behemoth

   behemoth behemoth

   15 órája

   @John To Tudom a fidesz összefog a Kínai néppártttall és igen zavar hogy összefognak bár én nem mondtam rájuk hogy vörösök és nácik. Nagyon sokba fog nekünk kerülni. Ezek szerint van méréses és számításos cáfolatod az enyéimmel szemben.

  • John To

   John To

   Napja

   @behemoth behemoth eloszor is az nem zavar teged hogy a vorosok es a nacik ujra osszefognak? Masodszor, olyan part nincs hogy osszefosas! Mit gondolsz hogy miert nem merik egybe merni oket mert akkor joval kevesebben szavaznanak rajuk. Nagyon tudomanytalan meres az amikor kulon kulon merik meg oket majd jol osszeadjak a szemeted. Ez kb zugmereseknek felel meg. Ezt tudjak a kozvelemenykutatok is de mivel az egyuttmeresbol nagyon szar eredmenyek jonnek ki ezert kulon merik oket igy pobaljak fentartani szamotokra a remenyt. Nemsokara mar ez sem fog segiteni ekkor fordulnak majd a balliberalis kozvelemenykutatok primitiv hazudozasba.

 12. Károly Gáncs

  Károly Gáncs

  4 napja

  Oltási terv !

  • Atama -

   Atama -

   3 napja

   @John To 🤣🤣🤣🤡

  • John To

   John To

   4 napja

   Jobb mit a nyugati az biztos.

 13. Lator Szimu

  Lator Szimu

  4 napja

  Ha az ellenzék lenne kormányon akkor nem lennének kígyozó sorok mert vakcina se lenne. Még mindig ott tartanánk hogy a 70 év felettieket oltanák.

  • Ádám Berki

   Ádám Berki

   4 napja

   De a kígyók kígyóznának 🤣🤣

 14. M d' Ph

  M d' Ph

  4 napja

  A ballibsi ellenzék sorsa, hogy a családi felmenőik terhes örökségével, a 2010 óta a magyar nemzettel szemben mutatott viselkedésükkel és a járványhoz/oltásokhoz való viszonyulásukkal demokratikus körülmények között soha nem fogják kivívni a magyar nemzet döntő többségének szimpátiáját és támogatását, mert a józan magyar választók tisztában állnak vele, hogy a ballibsik bizonyítottan alkalmatlanok a magyar emberek bármely közösségének vezetésére.

  • Hajnalka Gecsei

   Hajnalka Gecsei

   4 napja

   Szerinted , most demokrácia van , masszkkal a fejeden?????? Még levegőt sem vehetsz szabadon!!!!!!!!

 15. Gonzo

  Gonzo

  4 napja

  lassan már tőletek lesz rohamom.

 16. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  4 napja

  Murisak vagytok. Ne halálmadárkodjatok, ne kibickedjetek, ne spekulálgassatok, hanem hagyjátok, hogy a kormány tegye a dolgát. Segíteni nem tudtok, nem is kell, a valódi munkában nincs rátok szükség, oda igazi, tetterös emberekre van szükség. Elég, ha betartjátok a kormány rendelkezéseit, és nem mutattok rossz példát az embereknek. Pofázhattok ti napestig a fotelban hátra dölve kedélyesen kávézgatva, viccelödve, az semmit nem visz elöbbre. Gusztustalan, amikor a szájhösök az igazi hösöket kritizálgatják, ostoba okoskodásaikkal tanácsokat osztogatnak nekik. Ezzel még a gyerekek is tisztában vannak. Elképesztö az a demagógia, félrevezetés, heccelés amit itt a boszorkány-konyhátokban kotyvasztotok. Az én 10 éves fiam okosabban, érettebben áll hozzá a témához, pedig ti az ország szellemi krémjének tartjátok magatokat. Bruhahahhaaa....

  • Moszkva Tér 1989

   Moszkva Tér 1989

   3 napja

   Remegj a CSOK-ért meg a gyerek után járó adókedvezményért Tomika. Gondolom attól parázol,hogy ha a "libernyákok" nyernek 22-ben elveszik! A 22-es választást pedig a fiatalok döntik majd el, és ők nem csípik a vezéred.

  • Moszkva Tér 1989

   Moszkva Tér 1989

   3 napja

   @zoltan kovacs Látod ez egy primítív hozzászólás volt.

  • zoltan kovacs

   zoltan kovacs

   4 napja

   A magyar balkanisztán birka nyájnál nincs butább a földön !A fake propandára kiéhezettek nnyelik mint kacsa a nokdlit !!Az internet ellenér egy szánalmasan sötét buta élőlények! Ennyi primitív még a kádár kummunista rendszerben sem volt!Vagy lipotmezön elzárva vagy a gumibottal oktatták nevelték a söpredéket!

 17. amy zboro

  amy zboro

  4 napja

  mindenkinek uguanez a kisviragos inge van..??meg Andrasnak is... de Egonnak es Lacknernak nem....hm....Emilia mindig nagyon csinos azert

 18. Andru Negru-Gjor

  Andru Negru-Gjor

  4 napja

  kinyitott az ikea ?

 19. Fishing& Pets

  Fishing& Pets

  4 napja

  Jaj

 20. Emőke Anikó Póra

  Emőke Anikó Póra

  4 napja

  Viszonyítási alap. A magyar ill. a román kormány működése. A mi kormányunk a kommunizmus felé kormányoz minket!

  • carvingski.hu

   carvingski.hu

   4 napja

   Nagyon buta vagy.

  • zoltan kovacs

   zoltan kovacs

   4 napja

   Buta liba!gá-gá-gá !

  • Zs P

   Zs P

   4 napja

   Sőt a feudalizmus felé. A jobbágyság kapcsán fel sem merülhet a szakszervezet "kavarása" (pl.). Nagyon praktikus ...

 21. Imre Bárándi

  Imre Bárándi

  4 napja

  Alkalmatlan az Orbán kormány egy ország iranyitasara. Ennyi az egész

  • Annamária Kánya

   Annamária Kánya

   3 napja

   A Matrixban élni biztos jobb, kényelmesebb lehet....

  • carvingski.hu

   carvingski.hu

   4 napja

   Örülj inkább,hogy ők vannak, különben tényleg megtudnád,hogy mi az alkalmatlanság!

  • zoltan kovacs

   zoltan kovacs

   4 napja

   lùzer Te meg az életre vagy alkalmatlan !Ennyi az egész!

 22. amy zboro

  amy zboro

  4 napja

  nem kell hazudni,noha nagyon kedvelunk

  • Atama -

   Atama -

   3 napja

   🤣

 23. amy zboro

  amy zboro

  4 napja

  nem kell hazudni,noha nagyon kedvelunk

 24. amy zboro

  amy zboro

  4 napja

  lackner cool

 25. Mihaly Mezei

  Mihaly Mezei

  4 napja

  Bezzeg nyugaton - nincs oltás, nincs roham. 😁

 26. dji flyer

  dji flyer

  4 napja

  Fradi meccs, 20e néző? 🤣😂 Nagyon benézted oktondi 🤣😂🤣😂

 27. dji flyer

  dji flyer

  4 napja

  15perc károgók viadala 🤣😂🤣😂

 28. Péter Kálmán

  Péter Kálmán

  4 napja

  Mi van a Rendszergazdákkal? Ne általánosítsunk kérem szépen. Az, hogy ott az informatikusok nincsennek a toppon, nem jelenti azt, hogy mindenki így áll a munkájához. Mi történt ezzel a Lakner Zoltánnal? Eddig úgy védte a FIDESZ-t mint, ha az élete múlna rajta. Most meg kritizálja a kormányt. Mégis lehet szarból torta?

  • carvingski.hu

   carvingski.hu

   4 napja

   Most más a gazdája.

 29. Zoltán Kiss

  Zoltán Kiss

  4 napja

  "Oltakozás Black Friday 2021." Rágondolni is rossz, hogy mi lett volna akkor, ha a Pfizer mellé még 20% kedvezményre jogosító lapostévé kuponokat is adnak...

  • Zoltán Kiss

   Zoltán Kiss

   4 napja

   @zoltan kovacs Te is ott álltál a sorban és nem jutott? Pedig én már többször felajánlottam a rászorulóknak 50 évnyi koronaoltás adagomat, ennél többet már tényleg nem tehetek az elvakult oltakozókért. Az elb....tt logisztika miatt pedig ne engem hibáztass. Legközelebb vigyél egy összecsukható széket.

  • zoltan kovacs

   zoltan kovacs

   4 napja

   Ezek vagytok ti ,ezek !!Semmivel nem több!!

 30. A953567876

  A953567876

  4 napja

  Orbán egy tirpák és úgy is viselkedik. beleböffenti: ma lehet oltakozni a legjobb vakcinával, nyilvan be tudnak adni egy nap 100 ezret.... de az emberek is tirpák türhő paraszt módjára özönlöttek oda, nem tartották a másfél métert... ez a magyar virtus, magyarosan zajlott az egész. de erre még büszke is Orbán....! felmerül a kérdés ennyi erővel minek regisztrálni. csak oda megy az ember, és beoltják. a másik kérdés, hogy minek erőltetik a kínai szutykot (és az Astrát is) mikor az embereknek nem kell....! A kínai nem hatékony, az Astra pedig rossz hírrel rendelkezik.. hogy a rendszer lefagyott..... hát az már senkit sem lep meg.......az emberek csinálták a "terheléses támadást" vicc ennyi pénzből egy ilyen gyenge oldalt üzemeltetni. lehet találgatni ki lopta el az erre szánt pénzt, és tákolt össze egy kalap ....r weboldalt....!!

 31. M Kiss

  M Kiss

  4 napja

  Lefagyott a regisztrációs rendszer?Miért nem lepődtünk meg!Ungár ma talán kapni fog igazi választ is a nemzetbiztonsági meghallgatáson...🤔

 32. Új Világrendet

  Új Világrendet

  4 napja

  na innen látszik mennyi birka van...a nyugati vakcinák fokozottan hulladékok(az összes az) és mégis ezért szaladnak :D hajrá korona csak ezt tudom mondani...vess véget ennek a civilizált kerti wc-nek amit emberiségnek hívnak...

  • karácsonyi krampusz

   karácsonyi krampusz

   4 napja

   Ezt konkrétabban is kifejtené? Vajon mi késztette önt arra hogy így vélekedik a súlyos helyzetekről? Tessék,várom a választ! De részletes legyen,mert ez így elég szűkszavúra sikeredett!

  • M Kiss

   M Kiss

   4 napja

   Csak az erôsek maradnak meg, vagy még azok sem....🤔

 33. M I

  M I

  4 napja

  Az EUban elsők vagyunk átoltottságban de ti alig varjatok az ilyen bakikat hogy lehessen kötekedni és fröcsögni. Nagyon rossz lehet így élni...

  • gabi761118

   gabi761118

   4 napja

   @M Kiss olyan nincs sehol, hogy ha nagyon akarunk, ne találjunk hibát.

  • M Kiss

   M Kiss

   4 napja

   Nem kellene okot adniuk a fröcsögésre, ha nincs hiba,nincs támadási felület...

 34. Jeno Laczko

  Jeno Laczko

  4 napja

  Nyunyóka nagy szervező !

 35. Zsolt Horváth

  Zsolt Horváth

  4 napja

  Már Ausztriában is találtak Indiai virust,ide is be fog szakadni,ilyen nyítás mellett lesz itt szabad nyara a magyarnak😜😆😆😆 + az oltás sem ér ellene sokat sok virologus publikálta. De cirkusz kenyér kell a magyarnak ....😜

  • John To

   John To

   4 napja

   @Ferenc Dufek Tudo mi lesz itt amikor jon a negyedik hullam? Magyarorszagon az atoltottsag miatt lesz par szaz beteg, nyugaton pedig ujra lesz zaras. Persze ha ez lesz akkro a fajtad a kardjaba fog dolni, mert ezzel a valosag vegleg lehhuzza a balliberalis propagndat es halalkampanyt a WC-n.

  • Ferenc Dufek

   Ferenc Dufek

   4 napja

   Majd meg látjuk ha lesz 4. Hullam akkor nem védett!

  • zoltan kovacs

   zoltan kovacs

   4 napja

   "sok virologus publikálta" a birkáknak!

  • John To

   John To

   4 napja

   Ne izgulj ved a zoltas. nyugaton az meg nem vedhet mivel nincs oltas...:)

 36. Am Ball

  Am Ball

  4 napja

  🤮👎,

Következő