Alkotmánybíróságon támadja meg az ellenzék a vagyonkezelő alapítványok létrehozását

Az Egyenes Beszéd vendége Burány Sándor országgyűlési képviselő, MSZP-Párbeszéd.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
FACEBOOK: atv.hu
INSTAGRAM: atv_magyarorszag

Megjegyzés 

 1. amy zboro

  amy zboro

  2 napja

  nem kene behivni schiffert???

 2. amy zboro

  amy zboro

  2 napja

  novsak nocsak....mar csak az atv szempontjabol is erdemes lenne az "atlag valasztopolgart""bevezetni areszletekbe...Emilia remek

 3. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  3 napja

  Az alapítványi vagyon természetesen nemzeti vagyon marad. NAGY ELÖNYE AZ ALAPÌTVÁNYI VAGYONNAK, HOGY NEHEZEBB ELLOPNI. Ezért ágál és tiltakozik az ellenzék. Ha ök ugyanis hatalomra kerülnek, lopni szeretnének. Az alapítvány elönye éppen az, hogy ezt nem fogják tudni megtenni. Ez a bajuk. Amit az ellenzék elherdál, - ha hatalomra jút -, az már nem lesz az nemzeté, az veszteség lesz. Igen, ezért helyes a kormány stratégiája. Ma az ellenzék elöl el kell dugni a nemzet vagyonát, különben megint ellopnak mindent, ahogy annak idején már megtették. Ne hagyjuk magunkat félrevezetni az ellenzéki hazugságok által.

 4. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  3 napja

  Orbánfóbiás honfitársak, nem vagytok képben. Túl sok gyurcsány-katyvaszt lefetyeltetek. Az alapítványok vagyona nemzeti vagyon, és biztonságban van a lopás ellen. Ezt az óvintézkedést mindenképpen meg kell tenni, különben az ellenzék, - ha nyer -, kopaszra borotválja az országot, mint ahogy már megtették.

 5. محمد المحيسن

  محمد المحيسن

  4 napja

  KOSZONJUK MEGHALT A CSALADOM.SE OXIGENT SE INFUZIOT NEM ADTAK KOSZI MEGHALT A CSALADOM ORVOS NEM JOTT KI A HUS ARAK

 6. Isten Fia

  Isten Fia

  4 napja

  Egypártrendszeres narancsvörös kommunizmusban biztosan sikerrel járnak majd😂

 7. PLAJBASZBLOG

  PLAJBASZBLOG

  4 napja

  És a szegregációt és diszkriminációt vakcinakártya ügyben mikor óhajtják Alkotmánybíróság elé vinni???!!!

  • alternatív név

   alternatív név

   4 napja

   benne vannak nyakig : )

 8. Mihaly Mezei

  Mihaly Mezei

  4 napja

  Támadjátok hülyék a vagyonkezelőket, akik nem magánvagyont kezelnek. Bezzeg ti kiárusítottátok az országot szarért-hugyért és meg jó nyereséget is garantáltatok a külföldi befektetőknek.

 9. Vakond Simple

  Vakond Simple

  4 napja

  Hát amilyen a rendszer,jobb a független oktatás legalább néhány intézmény által szerintem is.De mióta érdekli az oktatás a Fideszt?

 10. Am Ball

  Am Ball

  4 napja

  🤮👎

 11. Anna Horvath

  Anna Horvath

  4 napja

  nana, hogy megtamadja, hisz a baloldalnak nem erdeke az egyetemek anyagi fuggetlensege, fejlodese.. nekik az a fontos, hogy tovabbra is kiszolgaltatott helyzrtben legyenek, zsarolhatok maradjanak.

  • Anna Horvath

   Anna Horvath

   4 napja

   @Marika Debreczeni, az alapitvanyba a megfelelo szakemberek vannak.. gazdasaghoz, joghoz stb erto emberek.. az egyetemi oktato, oktasson, kutasson ne uzlettel es jogi problemakkal foglalkozzon..

  • Marika Debreczeni

   Marika Debreczeni

   4 napja

   @Anna Horvath es majd az odaültetett nem szakmabéli fidesses ner lovagok fogják biztosítani ezt a fejlődést??? Te tényleg egy másik dimenzióban élsz, vagy talán családtag vagy, vagy csak imádod a főnit? 🤣🤣🤣

  • Anna Horvath

   Anna Horvath

   4 napja

   @M Kiss, mi bajod vele? ket egyetemrol biztosan tudom, hogy van kinai kar.. most kap egy epuletet is, ez csak a bolondokat zavarja..

  • M Kiss

   M Kiss

   4 napja

   @Anna Horvath Minderre még rá is bólinthatunk,hogy igaz lehet,na de itt van a kínai Fudan egyetem kérdése is,..Az akkor minek,meg hogyan?Na meg miből....

  • Anna Horvath

   Anna Horvath

   4 napja

   @M Kiss, hogyan tudna egyenletesen fejlodni, ha ki van szolgaltatva mindenkori kormanyok gazdasagi politikikanak, ha nincs stabil anyagi alapja a megfelelo mukodeshez.. hogyan tudna tisztesseges oktatast biztositani ha fejkvotatol fugg a fenntartasuk.. meg is mit gondolsz, miert csuszott le az oktatas szinvonala az elmult evtizedekben?! tobb kriterium is van, de a fejkvota az egyik legsulyosabb..

Következő